De afdeling Research, Development and Innovation

Istobal – De niet te stoppen kracht van innovatie.

Wanneer je, zoals fabrikant Istobal leidend wil zijn op het gebied van autowastechniek moet je er voor zorgen dat je blijft innoveren. De R&D&i afdeling is binnen Istobal dan ook, strategisch gezien, de belangrijkste afdeling. Hier worden nieuwe ideeën en technieken omgezet in oplossingen, om aan de huidige en toekomstige wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

De volledig nieuw ontwikkelde M1 roll-over, SMARTFLOW droging, kantelbare zijborstels voor de HEAVYWASH PROGRESS en het unieke T’WASH wasstraat concept zijn 4 van de innovatieve oplossingen die in 2014 door Istobal gepresenteerd werden.

De afdeling Research, Development & Innovation bestaat uit een select aantal getalenteerde professionals die hun sporen in de autowasbranche ruimschoots hebben verdiend. Dankzij samenwerking met prestigieuze technologisch instituten en universiteiten en de feed-back van de samenwerkende partners over de gehele wereld zal Istobal ook in de toekomst voorop blijven lopen in innovatie oplossingen. De vele patenten die Istobal inmiddels op zijn naam heeft staan zijn het bewijs van de niet te stoppen kracht van innovatie.