Autowascentrum Roden wast al 15 jaar met dezelfde wasstraat.

Ondernemers Anson Vervat en Jiesk Been openden hun autowascentrum in 2003 en hebben in 15 jaar een grote en vaste klantenkring opgebouwd. Dankzij het leveren van constante kwaliteit en service laten veel mensen uit Roden en omgeving hun auto graag in de 25 meter lange Istobal TB wasstraat wassen. Deze wasstraat werd in 2003 nieuw door EenzetCarwash geplaatst en is inmiddels ruim 15 jaar in bedrijf.

Onderhoud als sleutel voor succes.

“Laat ik vooropstellen dat ik gek ben op onderhoud” aldus Anson Vervat “en het heeft zeker meegeholpen dat ik al een verleden had als carwashmonteur had”. Maar ik ben door de jaren heen behoorlijk verknocht geraakt aan het merk Istobal, want de wasstraat heeft me eigenlijk nooit in de steek gelaten.

Dat de keus destijds op deze wasstraat is gevallen was trouwens niet echt vanzelfsprekend. Nadat we eigenlijk bij toeval dit pand konden verwerven gingen we op zoek naar een passende leverancier”.

Eerste Istobal wasstraat van EenzetCarwash

EenzetCarwash had net het importeurschap van Istobal overgenomen en nog geen enkele wasstraat van het merk geplaatst toen de potentiele klanten zich in Andelst meldden.

“Ik zie ze nog bij ons binnenkomen”. Aan het woord is Ton Janssen die beide heren in Andelst ontving. “Twee bescheiden mannen zonder ervaring als carwash ondernemer maar met heldere plannen. We hadden inmiddels al een paar M7 rollovers geplaatst, maar de montage van een Istobal wasstraat was nieuw voor ons. Dat Anson een ervaren carwash monteur was maakte het wel een stuk makkelijker om dit project te verkopen en samen zijn we de uitdaging aangegaan!”

Tevreden klanten

De Facebookpagina van Autowascentrum Roden staat een groot aantal lovende recensies. Wat daarbij vooral opvalt is de waardering voor de persoonlijke aanpak. “De machine maakt het werk af” aldus Anson, “maar we geven bij ieder wasprogramma extra aandacht door middel van onze voorwas. Dit helpt natuurlijk bij het eindresultaat en onze klanten laten duidelijk merken dat dit op prijs te stellen.”

Autowascentrum Roden is gevestigd aan de Ceintuurbaan Noord 127 in Roden en beschikt naast de wasstraat over 4 overdekte wasboxen, een buitenwasplaats voor caravans en 4 stofzuigerplaatsen.