DIRK! AUTOWAS – MALDEN

Bij de ingang van bedrijventerrein de Sluisweg in Malden is sinds 7 november Dirk! Autowas geopend.

Het mooie nieuwe autowascentrum ligt direct aan de provinciale weg N271 en we vroegen eigenaar Bert Stiemsma naar zijn ervaringen met EenzetCarwash.

“De voorbereidingen voor deze nieuwe autowasstraat hebben ruim 2 jaar geduurd”, aldus Bert. Ik had het stuk grond al langer in mijn bezit en er rijden per dag zo’n 20.000 verschillende auto’s langs deze locatie. Het idee om hier een autowaslocatie te bouwen was dan ook al gauw geboren. We hadden zelf een analyse van de mogelijkheden gemaakt, maar nadat EenzetCarwash bij ons plan betrokken raakte hebben we uiteindelijk voor deze opzet gekozen. Een modern pand van alle gemakken voorzien met daarin een 40 meter lange kettingwasstraat met alleen de beste componenten. Over de door EenzetCarwash geadviseerde configuratie ben ik dan ook zeer tevreden, de auto’s worden keurig gereinigd. Dankzij het nieuwe drooggedeelte, waar de auto’s niet alleen droog geblazen worden, maar ook nog met zachte roterende borstels worden nagewreven bereiken we een uitstekend schoon- en droog resultaat.

Nadat de auto de wasstraat heeft verlaten bieden we onze klanten de mogelijkheid om, in een ander gedeelte van de hal, hun auto schoon te zuigen. Zo kunnen onze klanten hun auto altijd comfortabel, zowel van binnen als van buiten, schoon maken. Bovendien is hier een VIP gedeelte met ruimere vakken en een apparaat met extra functies die het schoonmaken heel plezierig maken. Dit is nu nog self-service maar in de toekomst komen hier hulpkrachten die gaan helpen bij de schoonmaak van de binnenzijde van de auto.

Al met al ben ik zeer tevreden met de betrokkenheid die EenzetCarwash vanaf het begin heeft getoond. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en als er beloofd was om terug te bellen gebeurde dat altijd keurig. Ook tijdens de bouw was er een grote betrokkenheid en werd alles op alles gezet om het project succesvol af te ronden.

Dirk! – Het verhaal

Er waren eens vijf stoere vrienden. Ze waren onafscheidelijk en beleefden prachtige avonturen. Ze konden op elkaar vertrouwen. Hun vriendschap was bijzonder, uniek en van hoge kwaliteit. Ze hadden allemaal een naam, …… maar ze noemden elkaar Dirk.

“Ha Dirk, met Dirk. Ik ga Dirk zo ophalen, en dan komen we even bij je langs. Misschien komt Dirk ook nog”. “Gezellig, ik ben thuis. Ik moet alleen nog even Dirk uitlaten”.

Dirk! staat voor stoer. Dirk! staat voor gezellig, Dirk! staat voor betrouwbaar, Dirk! staat voor goed. Dirk! staat voor u klaar. Dirk! wast uw auto alsof het de auto is van Dirk!

Technische gegevens:

Istobal 4TC wasstraat

Lengte: 40 mtr
Capaciteit 50-100 auto’s per uur
Voorreiniging: 80 bar hogedruk
Hoge druk wiel en dorpelreiniging
Wasborstel station (5 borstels)
Wasmateriaal: Link-Foam®
Chassiswasser
Polish station (3 borstels)
Polishmateriaal: Link-Tex®
Droogstation met dak en zijblowers – kantelbare droogmond
Droogborstels met Link-Tex® borstels

Waterbehandeling
Reverse Osmose
Onthardingsinstallatie

Masterwash handmatige vooreiniging 
150 bar

Accessoires:

5 Istobal Combo Units

  • Digitale bandenspanningsmeter en -pomp
  • Spray automaten t.b.v.
  • Ruitensproeivloeistof
  • Glossy dashboard
  • Clean Glass
  • Glossy wheels
  • Fresh spa parfum

Istobal automatische mattenreiniger Premium

Contactgegevens:

Dirk! Autowas 
Sluisweg 2
6582 KA Malden
Email: info@DirkAutowas.nl
Website: www.dirkautowas.nl