EenzetCarwash overgenomen door Mark Jacobs.

Met het verwerven van alle aandelen, is Mark Jacobs de nieuwe eigenaar van EenzetCarwash.

Hiermee blijft EenzetCarwash bewust een zelfstandige onderneming waarmee flexibiliteit naar de markt gegarandeerd is.

Mark neemt zelf de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich, van de huidige directie zal alleen Ton Janssen nog zeker 3 jaar behouden blijven om zijn grote kennis binnen EenzetCarwash te delen.

Mark is een techneut in hart en nieren die is gevormd doordat hij, na gestart te zijn op LTS via MTS en HTS, aan de Technische Universiteit wist af te studeren. Zijn werkervaring is opgebouwd in kleine, middelgrote tot grote instrumentmakerij en machinefabrieken. Ook heeft Mark productiebedrijven in binnen en buitenland aangestuurd.

Met de uitdaging “vormgeven aan groei” voelt Mark zich als een vis in het water met zijn nieuwe bedrijf. Zijn kracht is om tussen en met de mensen aan de organisatie te bouwen. Samen verspillingen elimineren en continu gestructureerd verbeteren.

Met zijn breed opgedane kennis en werkervaring stelt Mark zich ten doel om met de ingewijden van de carwashbranche samen kennis delen en vermenigvuldigen. Deze bundeling draagt zorg voor een brede basis, zodat EenzetCarwash voorop kan blijven lopen in de ontwikkeling van wasinstallaties voor auto’s, bussen, vrachtwagens en rail-gebonden materieel.