CleanXLCarwash – Oosterhout

Auto Maas exploiteert op bedrijventerrein Weststad in Oosterhout (NB) een Shell tankstation met autowas gelegenheid. EenzetCarwash monteerde hier een M’NEX22 roll-over

Auto Maas is, sinds de oprichting in 1975, uitgegroeid tot één van de grootste particuliere exploitanten van tankstations in Nederland. Bij het Shell station Oosterhout (NB) monteerden we een prachtige M’NEX22 roll-over. Als onderdeel van het formule-management zal EenzetCarwash de volledige marketing van deze nieuwe wasinstallatie verzorgen. Alle ontwerpen worden door EenzetCarwash inhouse gemaakt en speciaal aangestelde formulemanager garandeert een substantiële stijging van het aantal wassingen op deze locatie.

De nieuwe generatie M’NEX rollovers blinken uit in design, constructie, flexibiliteit, snelheid en waskwalitteit. De M’NEX rollover is ontworpen om zelfs de meest veeleisend professional te verbazen. Naast de uitstekende was en droogeigenschappen resulteren de unieke luchtgeleidingtechnieken voor een ongekend stille droging waardoor de inzet van M’NEX past binnen de strenge milieu-eisen.

 

Technische gegevens:

Istobal M’NEX22
Washoogte: 2,70 mtr
Wasbreedte: 2,50 mtr
Wasborstels: Link-Foam®
Portaal: type Zenit
Verlichting: type Sferic
Kleur: Wit
Droging:
Rondom met kantelbare dakblaasmond
Wielborstels met hogedruk

Contactgegevens:

Shell Maas Oosterhout
CleanXLCarwash
Innovatiepark 3
4906 AA  Oosterhout

Web: Shell Maas Oosterhout