Nieuwe wasboxen Carwash Loman in Heteren boordevol innovaties.

Hendrew Loman Dos Santos heeft zijn wascentrum Carwash Loman in Heteren uitgebreid met drie speciale doe-het-zelf wasboxen. Leverancier EenzetCarwash adviseerde en monteerde de nieuwste wastechnieken van Istobal, waarbij iedere wasplaats zijn eigen doelgroep heeft. De jonge ondernemer startte vorig jaar met zijn wascentrum en liet onlangs enkele luxe wasboxen installeren. 

Wasbox 1 is sinds kort speciaal ingericht voor motoren. Een speciale bodemplaat voor de motorstandaard, haken om motorjas en helmen aan op te hangen en een korte schuimlans zorgen ervoor dat alle elementen aanwezig zijn om een motor comfortabel te reinigen. In deze extra wijde wasbox staat ook een bordes waarmee hogere voertuigen zoals campers en caravans goed schoongemaakt kunnen worden. Boxen 2 en 3 hebben beide een chassiswasser voor het reinigen van de onderzijde van auto’s. Hier zijn de laatste speciale schuimlansen geïnstalleerd om auto’s te voorzien van een extra dikke schuimlaag.

Muziek

Uniek is het bluetooth-systeem in wasboxen. Loman is de eerste in Nederland met dit nieuwe systeem waarbij klanten draadloos hun eigen muziek tijdens het wassen kunnen afspelen. Hij is ervan overtuigd dat deze extra optie nog meer beleving aan het gebruik van de wasboxen toevoegt. “Er blijft altijd een categorie mensen die er de voorkeur aan geven om hun auto zelf met de hand te wassen. Een eenvoudig emmertje met sop, daar red je het tegenwoordig niet meer mee. Ook op het gebied van doe-het-zelf wassen zal je moeten blijven innoveren”, aldus de jonge ondernemer.

“Mijn klanten komen hier om hun auto of motor eens lekker te verwennen. Aan ons de taak om dit mogelijk te maken”, zegt hij. De eerste reacties op de wasboxen zijn volgens hem zeer positief. “Sterker nog, ik vind het zelf ook hartstikke leuk om mijn eigen auto helemaal in te schuimen, het blijft een speciaal gezicht, zo’n extra dikke laag schuim.”

Harley Davidson

De wasboxen zijn volgens Loman nu al een groot succes. “Er worden veel mooie auto’s gewassen door bedrijven uit de omgeving. Onder andere ASN Automobielen, verkoper van luxe automerken, wast eigenlijk bijna alle auto’s bij ons.” De speciale unit voor motoren is ook al ontdekt. “Hier in de buurt zit een Harley Davidson Centre, veel van hun klanten hebben de motor al bij ons gewassen. Het is mooi om te zien dat deze doelgroep gelijk intensief en tot volle tevredenheid gebruik maakt van de speciale wasplaats.”

Loman is blij dat alle uitbreidingen nu voltooid zijn. “Voor mijn wascentrum betekent deze uitbreiding dat ik op mijn locatie nu alle verschillende soorten wassers kan bedienen. Door middel van gerichte marketingcampagnes ga ik er nu voor zorgen dat iedereen in de omgeving weet welke faciliteiten we hier allemaal hebben.”

Vond u dit een interessant artikel?


Carwash Loman - wasboxen - 2018-04-08