ISTOBAL TC

ABSOLUTE WASKWALITEIT EN MAXIMALE INZETBAARHEID

Algemene eigenschappen:

Meer voertuigen, tot wel 100 auto’s per uur, meer snelheid, met constante kwaliteit….
Alles is mogelijk bij de ISTOBAL TC wasstraten. Het geheim?
Kwalitatief hoogstaande componenten ontwikkelen welke multifunctioneel inzetbaar zijn.

Geavanceerde bedieningspanelen, optimale borsteltechniek, nauwkeurige doseersystemen, krachtige turbo-ventilatoren…. Istobal-wasstraten kunnen bogen op een techno-logische voorsprong, vakkundig geproduceerd om de beste prestaties te kunnen garanderen. Alle systemen zijn geïntegreerd in een doordachte structuur, met variabele lengtes van transportbanden om te kunnen voldoen aan uw persoonlijke en bouwkundige eisen. Variërend van een minimale lengte van 12,5 mtr met een doorloopsnelheid van 50 voertuigen, tot een indrukwekkende lengte van 45 mtr met een maximale wascapaciteit van 100 auto’s per uur.

De modulaire bouwwijze maakt een verantwoorde keuze mogelijk uit maarliefst 18 modellen, zodat de gekozen configuratie altijd perfect aansluit op uw persoonlijk wensen- en eisenpakket.
Met een Istobal TC wasstraat worden absolute waskwaliteit en maximale inzetbaarheid gerealiseerd . De High-Speed transportband met versterkte ketting is verkrijgbaar in zeven verschillende lengtes en garandeert een doorloopcapaciteit welke van deze extreem hoog presterende machine verwacht mag worden.