Helpdesk Medewerker Carwash

Helpdesk Medewerker Carwash

Je neemt in de avonduren en de weekenden samen met een pool collega’s de helpdesk telefoon aan. Je helpt consumenten met problemen bij het wassen van hun auto. Indien nodig bedien je de wasinstallatie van afstand om het probleem op te lossen en zo de klant verder te helpen.

Je kijkt verder dan de melding aangeeft en voelt je betrokken bij je klanten. Je denkt actief mee in het constant verbeteren van ons bedrijf en werkwijze en leeft met het besef dat onze klanten alleen gebaat zijn met een optimaal functionerende Carwash installatie.

Functie eisen

Je beschikt over een flexibele, service- en klantgerichte instelling en vind collegialiteit belangrijk. Eenzet Carwash bied je een afwisselende baan en een uitstekend salaris. Een eigen internet aansluiting met minimaal 20mb down is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Wij belonen marktconform. Werktijden maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot en met 22.00 uur. Zaterdag en zondag van 07.00 uur tot en met 22.00 uur.

Bedrijfsprofiel

Eenzet Carwash bv is een zelfstandige en zeer servicegerichte totaalleverancier van was- en watertechnische installaties voor alles wat wielen heeft. Ons succes hebben we te danken aan moderne en betrouwbare techniek, klantgerichte mentaliteit en de gedrevenheid van onze medewerkers. De organisatie telt ruim 30 medewerkers en speelt een toonaangevende rol in de top van het segment. Daar zijn wij trots op en daar laten we je graag in meedelen wanneer je je aangesproken voelt een positieve bijdrage te leveren,

Eenzet Carwash bv is exclusief verdeler van Istobal was- en watertechniek, één van de topspelers voor de Personen-, Vracht en Railtransport branche.

Contact

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief cv via de mail naar vacature@eenzetcarwash.nl

Opdrachtgever

Eenzet Carwash bv

Wanraaij 19

6673 DM  Andelst

T: (0488) 45 36 65

E: algemeen@eenzetcarwash.nl

www.eenzetcarwash.nl